Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رئيس کميته امداد امام خميني (ره) با بيان اينکه 15 درصد مددجويان اين کميته اهل تسنن هستند، مشکلات و برنامه‌هاي کميته امداد براي مستضعفان و ايتام اهل سنت را تشريح کرد. به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري تسنيم، سيد پرويز فتاح در نشست خبري خود با تقدير از حرکت‌هاي مثبت دولت و مجلس براي حمايت از نيازمندان و محرومان جامعه اظهار داشت: امروز شاهد يک گفتمان قابل تقدير در کشور، دولت و مجلس و مردم در حمايت از محرومان و مستضعفان هستيم و اين در حالي است که پيش از اين بايد التماس کرده و به دست و پاي مسولان مي‌افتاديم که کاري براي نيازمندان انجام دهند ولي امروز خوشبختانه آنها جلوتر از همه حرکت مي‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئيس کميته امداد امام خميني (ره) با بيان بخشي از اظهارات شب گذشته رئيس جمهور در ديدار با مقام معظم رهبري گفت: رئيس جمهور در حين ارائه گزارش عملکرد دولت به مقام معظم رهبري به صورت في البداهه عنوان کرد که در صدد است تا مستمري نيازمندان را تا 5 برابر اضافه کند و علاوه بر آن نيز آقاي روحاني 2 هفته قبل از مصمم بودن دولت براي ريشه کن کردن فقر تا پايان دولت دوازدهم خبر داده بود.
وي همچنين با اشاره به قول مساعد رئيس مجلس براي قانونگذاري در حمايت از نيازمندان، از رسانه‌ها خواست تا در اين حرکت خداپسندانه مشارکت جدي‌تري داشته باشند و افزود: در چنين شرايطي رسانه‌ها مواظب باشند تا خداي ناکرده از اين حرکت عقب بيافتند و نحوه فعاليتشان به گونه‌اي نباشد که دائم به دنبال پرداختن به مسائل سياسي باشند چراکه حمايت از ان و‌ محرومان مساله کوچک و شوخي برداري نيست و همه بايد کمک کنند تا کميته امداد در راستاي عمل به وظايفش موفق باشد.
فتاح در ادامه اين نشست در پاسخ به سوال يکي از خبرنگاران در خصوص اينکه آيا موافق است که محروم نگه داشتن برخي از مناطق کشور توسط تمام دولت‌ها عمدي بوده يا خير گفت: من با اينکه دولت‌ها عمدا مناطقي را محروم نگه داشته‌اند موافق نيستم و به نظرم تمام دولت‌ها به تناسب توانايي‌شان سعي در رفع محروميت از تمام نقاط کشور داشته‌اند ولي شايد برخي از مناطق به واسطه وسعت کشور و دوري از مراکز، دچار محروميت شده‌اند.
رئيس کميته امداد امام خميني (ره) با تاکيد بر اينکه وجود مناطقي با ضريب محروميت 8 و 9 به هيچ وجه زيبنده نظام اسلامي ما نيست افزود: کميته امداد براي مناطق محروم کشور برنامه‌هاي ويژه‌اي دارد و براي اين مناطق بودجه با ضريب ويژه‌اي درنظر گرفته‌ايم ولي براي رفع محروميت از چهره اين مناطق نيازمند مشارکت و‌همدلي تمام دستگاه‌ها هستيم.
وي در پاسخ به سوال ديگري درباره اقدام دولت در واريز اضافه مستمري مددجويان به حساب يارانه‌ها گفت: با توجه به ارتباط بسيار خوب ما با دولت، مي‌توانيم به راحتي از دولت انتقاد کنيم؛ لذا بايد بگويم که دولت در اين 2 ماه بر خلاف قانون عمل کرده چراکه اين افزايش، مربوط به مستمري مددجويان بوده نه يارانه آنها و با توجه به اينکه ليست يارانه مددجويان با ليست مستمري متفاوت است، اين اقدام دولت مشکلاتي را براي ما و مددجويان به وجود آورد که از ماه جاري اين مشکل حل خواهد شد.
فتاح در پاسخ به سوال ديگري درباره آسيب‌هاي افزايش مستمري مددجويان نيز گفت: البته اين موضوع آسيب‌هايي را هم به همراه داشته که ما از دولت نيز تقاضا کرديم که در اعلام اين موضوعات دقت بيشتري داشته باشد چراکه آمارها نشان مي‌دهد پس از اعلام افزايش مستمري، از يکسو مراجعات افراد براي قرارگرفتن در زير چتر حمايتي کميته امداد افزايش يافته و از سوي ديگر رقبت مددجويان براي اخذ وام‌هاي اشتغال‌زايي کاهش داشته است.
وي خاطرنشان کرد: لذا با توجه به اين مسئله، بايد به صورت منطقي و به دور از احساسات عمل کنيم و طي روالي منطقي، کار را به پيش ببريم تا از تبعات منفي اين موضوع بکاهيم.
رئيس کميته امداد امام خميني (ره) در پاسخ به انتقاد خبرنگار تسنيم درباره چرايي کمتر بودن برخي حمايت‌ها از محرومان اهل سنت، با ارائه توضيحات مفصلي درخصوص حمايت اين کميته از برادران اهل تسنن گفت: من چندين سفر به بلوچستان، کردستان، ترکمن صحرا و ساير نقاطي که تراکم جمعيت اهل تسنن در آن مناطق زياد است داشته‌ام و بايد عنوان کنم که مددجويان اهل تسنن تحت حمايت کميته امداد، 15 درصد کل مددجويان اين کميته را در سراسر کشور تشکيل مي‌دهند و اين آمار، از نسبت جمعيت اهل تسنن به کل جمعيت کشور بيشتر است لذا ما هيچ تفاوتي در حمايت‌هاي خود بين برادران اهل تسنن و شيعيان نداريم ولي موارد اختلافي در احکام اهل تسنن و شيعه وجود دارد که قابل توجه است.
وي ادامه داد: يکي از اختلافات احکام ديني شيعيان و اهل تسنن مربوط به صدقه است؛ يعني برادران اهل تسنن به اين شکل که صدقات خود را به صندق‌هاي صدقه بياندازند چندان اعتقاد ندارند و اين درحالي است که ‌ما بر اساس احکام شرعي، تنها مجازيم که صدقات جمع شده از هر شهر و استان را به مستمندان همان شهر و استان اختصاص دهيم لذا وقتي استان‌هايي که جمعيت اهل تسنن در آنها زياد است به اين شکل صدقه پرداخت نمي‌کنند بالتبع نمي‌شود صدقات ساير استان‌ها را از محدوده جغرافيايي آن استان خارج کنيم و در اين استان‌ها خرج کنيم.
فتاح گفت: نکته ديگر آن است که علماي شيعه، وام بانکي با کارمزد 4 درصد را وام قرض الحسنه مي‌دانند درحالي که علماي اهل سنت حتي يک درصد کارمزد را هم مجاز نمي‌دانند؛ البته من در ديداري که با مولوي عبدالحميد داشتم از اين نظر آن‌ها استقبال کردم و کارمزدهاي بسيار بالاي بانک‌ها را عامل وضعيت امروز عنوان کردم؛ در نتيجه ما براي مددجويان اهل تسنن، وام بدون‌کارمزد را اختصاص داديم تا اين مشکل شرعي آنها هم حل شود.
رئيس کميته امداد در خصوص سومين تفاوت احکام ديني اهل سنت با شيعيان نيز گفت: يکي ديگر از تفاوت‌هاي موجود، بحث زکات است چراکه زکات در فقه شيعه به اقلام معدودي تعلق مي‌گيرد و در ميان اهل تسنن اقلام بسياري مشمول زکات مي‌شود که در سال گذشته نيز شاهد بوديم مناطق بلوچستان، کردستان و ترکمن‌صحرا در رده‌هاي اول زکات در کشور قرار داشتند و علي رغم اينکه در دوره‌هاي گذشته اعتمادي به ما نداشتند، در سال گذشته مبالغ قابل توجهي زکات اهل تسنن اين استان‌ها به ما داده شد و ما نيز مبالغ جمع‌آوري شده را در ميان نيازمندان همين مناطق توزيع کرديم.
فتاح همچنين درخصوص اينکه چرا برخي از ايتام اهل سنت، حامي ندارند نيز افزود: يکي ديگر از موضوعات متفاوت در ميان ما و اهل تسنن، تکفل ايتام است چراکه در مقابل ما که به تاسي از اميرالمؤمنين، تکفل ايتام را مستحب اکيد مي‌دانيم چنين نگاهي در ببن برادران اهل سنت وجود ندارد و از همين رو تعداد معدودي ايتام اهل تسنن در بلوچستان هستند که حامي ندارند ولي ما به دنبال آن هستيم‌که با تشويق شييان به تکفل ايتام برادران اهل تسنن، اين مساله را حل کنيم و ان شاالله قول مي‌دهيم در همين ماه رمضان، برادران و خواهران اين ايتام، حامي اين کودکان شده و به لطف خدا تا پايان ماه مبارک رمضان هيچ يتيم بدون حامي در کشور نداشته باشيم.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۶۲۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک کمیته امداد خراسان شمالی به بیماران خاص

به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی؛ رضا داغستانی با اشاره به حمایت کمیته امداد استان از هزار و ۶۲۱ بیمار خاص و صعب العلاج گفت: هزینه‌های درمانی به این بیماران شامل هزینه‌های درمانی، بهداشتی، خرید تجهیزات پزشکی و توان بخشی است.
وی با اشاره به حمایت این نهاد از۶۵۹ بیماران زمین گیر نیازمند گفت: این بیماران علاوه بر تأمین تجهیزات توان‌بخشی، ماهانه پنج میلیون ریال کمک هزینه نگهداری و خرید لوازم بهداشتی و درمانی نیز دریافت می‌کنند.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد خراسان شمالی افزود: همه مددجویان تحت پوشش کمیته امداد استان از مزایای بیمه مکمل مددجویی بهره‌مند هستند و کمک‌هزینه فرانشیز، خرید دارو و کمک هزینه‌های درمانی دریافت می‌کنند.
وی ادامه داد: همچنین پارسال سه هزار و ۲۶۰ عدد پوشینه و ۲۰ دستگاه ویلچر جهت بیماران نیازمند تهیه و تحویل شد.
داغستانی با بیان اینکه بیماران خاص و صعب‌العلاج به علت هزینه‌های بالای درمان نیازمند حمایت خیران هستند، گفت: خیران و نیکوکاران می‌توانند کمک‌های خود را از طریق کمیته امداد استان به دست نیازمندان برسانند.

دیگر خبرها

  • کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند
  • واریز مستمری ۲۹ هزار خانوار کمیته امداد البرز
  • اختصاص ۳۰ همت برای اشتغال مددجویان کمیته امداد
  • تشریح برنامه‌های خدمت به مددجویان کمیته امداد اصفهان در دهه کرامت
  • کمک کمیته امداد خراسان شمالی به بیماران خاص
  • ۱۰ غرفه مددجویان کمیته امداد در نمایشگاه اقوام دایر شد
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند